Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Loosdrecht

Zoekt u een multifunctionele vergaderlocatie in Loosdrecht? Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam bevindt zich direct aan de oevers van de Loosdrechtse Plassen en is uitstekend bereikbaar via de snelwegen A2 en A27. Het hotel beschikt over 67 hotelkamers en 12 multifunctionele vergaderzalen. Tevens zijn de verschillende multifunctionele ruimtes beschikbaar voor feesten en partijen.

Succesvol vergaderen

Effectief bijeenkomen begint bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam. Het hotel beschikt over een trendy à la carte restaurant, bar en lounge direct aan de Loosdrechtse Plassen. Dankzij de veelzijdige omgeving en unieke ligging, is het hotel de ideale uitvalsbasis voor een vergadering, bijeenkomst of zakelijke lunch.

Elke vergaderruimte is voorzien van diverse gemakken, zoals gratis WiFi, audiovisueel apparatuur en een passende zaalindeling en bieden capaciteit tot 130 personen. Zo zijn de zalen en de omgeving van het hotel onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Teambuilding

Diverse mogelijkheden

Naast functionele vergaderruimtes biedt het hotel diverse vergaderarrangementen. Geniet bijvoorbeeld van een geheel verzorgde ochtendsessie of vergader ongestoord twee dagen inclusief lunch, diner én overnachting. Daarnaast zijn er verschillende opties om het zakelijk bijeenkomen af te ronden. Ga bijvoorbeeld na een zakelijk overleg varen over de Vecht en Loosdrechtse Plassen. Of sluit de dag af met een gezellige wijnproeverij op het terras van het hotel.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

12 multifunctionele vergaderzalen tot 130 personen - 67 hotelkamers

 

Theater

Tot 130 personen

Cabaret

Tot 80 personen

School

Tot 60 personen

U-vorm

Tot 40 personen

Carré

Tot 48 personen

Diner

Tot 48 personen

Receptie

Tot 130 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Rondvaart over de Vecht en Loosdrechtse Plassen
 • Bezoek een kasteel in de omgeving
 • Wijnproeverij op het terras
 • Volg de route ‘Kromme rade’
 • Watersportactiviteiten 

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.