Hotel-Restaurant Loosdrecht-AmsterdamIdeale ligging aan de oevers van de Loosdrechtse Plassen

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Hotel in Loosdrecht aan het water

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam. Door de ideale ligging aan de oevers is dit moderne hotel in Loosdrecht de perfecte uitvalsbasis voor al uw watersportactiviteiten! Bovendien bevindt zich rondom het hotel een prachtig natuurgebied, dat volop mogelijkheden biedt voor de fiets- en wandelliefhebber.

  • Unieke ligging aan de Loosdrechtse Plassen
  • Eigen jachthaven en waterfietsverhuur
  • Officiële trouwlocatie
  • Twaalf multifunctionele vergaderzalen

Passende activiteiten en faciliteiten

Het hotel aan de Loosdrechtse Plassen is een fantastische locatie voor een heerlijk weekendje weg in eigen land. Zo beschikt het hotel over diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Voor watersportliefhebbers biedt het hotel een eigen jachthaven waar u tevens een sloep of waterfiets kunt huren. In de nabije omgeving wordt er nog veel meer aangeboden op het gebied van watersport, zoals suppen, waterskiën, kanoën en zeilen.

Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze fiets- en e-bikeverhuur. Vanuit het hotel in Loosdrecht starten namelijk verschillende wandel- en fietsroutes die u door de fantastische omgeving meenemen. Na een actieve dag kunt u aanschuiven in ons sfeervolle à la carte restaurant waar u geniet van een uitgebreide lunch of 3-gangendiner.

Unieke ligging en prachtig uitzicht

De afwisselende omgeving van het hotel is ideaal voor jong en oud. In de nabije omgeving bevinden zich verschillende kastelen, zoals Kasteel De Haar, Muiderslot en Slot Zuylen. Wilt u liever een dagje volledig ontspannen? Dan kunt u heerlijk vertoeven bij SpaSereen in Maarssen.

Daarnaast ligt het hotel in de omgeving van Amsterdam waardoor een bezoek aan de bruisende stad binnen handbereik is. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het veelzijdige hotel in Loosdrecht.

Ons team heet u van harte welkom!

Hotelkamer Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Buitenzicht Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Over het hotel

Het ultieme hotel voor de water(sport)liefhebber! Onder het genot van een hapje of drankje kijkt u vanaf het terras uit op de Loosdrechtse plassen. Kom optimaal tot rust tijdens uw verblijf in dit hotel.

Over het hotel

Loosdrechtse Plassen nabij Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Omgeving

Op de Loosdrechtse Plassen kunt u actief bezig zijn op het water, door te gaan RIB-varen, waterskiën of u kunt een bootje huren. Om de Plassen kunt u de wandelroute over de Kromme Rade volgen of per fiets de omgeving verkennen.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.